VEELGESTELDE VRAGEN

Heb ik een Covid Pass of CST nodig om naar uw spa te komen?

Nee. Aangezien dit een privé-spa is en de boekingen voor maximaal 4 personen zijn, vraagt de overheid ons niet om uw Covid-pas te controleren, dus u hoeft deze niet mee te brengen.

Hoe kan ik reserveren in uw spa?

Reserveringen kunnen in principe alleen via onze website www.spa383.be worden gemaakt. Op onze website hoeft u alleen maar de formule en de datum te kiezen waarin u geïnteresseerd bent, en u krijgt de beschikbaarheid van het centrum in real time te zien. Zodra u uw gegevens hebt ingevoerd en onze algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden hebt aanvaard, kunt u uw boeking bevestigen door een voorschot of het volledige bedrag van de boeking te betalen. Let op: indien u kiest voor een voorschot, gelieve te noteren dat wij enkel contante betalingen in het centrum kunnen aanvaarden (wij hebben geen betaalterminal ter plaatse). Na bevestiging van uw boeking, ontvangt u op het door u opgegeven e-mailadres een bevestiging van uw boeking met alle praktische informatie.

Is er een dresscode in de spa?

Om hygiënische redenen raden wij u aan een zwempak te dragen (geen korte broek). Natuurlijk is het centrum 100% privé, dus u kunt doen wat u wilt, maar denk alstublieft aan de mensen die na u komen en respecteer de basisregels van hygiëne.

Zijn er handdoeken en slippers beschikbaar?
Ja, bij Spa & Lounge 383 willen we u een luxe ervaring bezorgen. Daarom is elke reservering inclusief de huur van handdoeken en slippers. Badjassen zijn te huur voor 5 EUR per persoon.

Heeft u een specifieke volgorde aan te bevelen?
Begin altijd met een douche met zeep. Daarna raden wij u een jacuzzi sessie aan (tussen 30 minuten en 1 uur). Doe vervolgens een of twee hammamsessies, waarbij u tussen elke sessie doucht, en scrub uzelf na de laatste sessie met zwarte zeep. Na grondig spoelen neemt u een pauze in de lounge of doet u een vispedicure (15 tot 30 minuten). Vijftien tot tien minuten voor het einde van de reservering kunt u zich douchen en aankleden om op tijd klaar te zijn. Dit is uiteraard slechts een suggestie, het staat u vrij de dingen in een andere volgorde te doen.

Is er een wifi connectie in de spa?

Nee. Er is geen wifi in de spa. We hebben ervoor gekozen om geen wifi te hebben, omdat het deel uitmaakt van de filosofie om je af te zonderen van de buitenwereld in je wellness bubbel.

Kan ik met een bankkaart betalen?

Enkel op de website. Ter plaatse beschikken wij niet over een betaalterminal. Wij kunnen enkel contante betalingen in het centrum aanvaarden. U vindt een Fortis bankautomatt net om de hoek (Oscar Van Goidtshovanlaan 7). Wanneer u een reservering maakt op de website, worden de betalingen elektronisch verricht. U kunt kiezen tussen het betalen van een voorschot of het volledige bedrag van uw reservering. Als u alleen een voorschot betaalt, houd er dan rekening mee dat we alleen contante betalingen ter plaatse kunnen accepteren.

Welke maatregelen worden er tegen COVID-19 genomen?

Aangezien het centrum privé is, is er geen CST- of Covid-pas nodig. Er is echter wel handgel beschikbaar aan de ingang en wij ontvangen u altijd met een mondmasker (draag aub ook uw masker als u binnenkomt). Wij ventileren ook constant het centrum en maken het hele centrum systematisch schoon tussen elke klant om zo de veiligheid en hygiëne te garanderen. Het centrum beschikt over een professioneel ventilatiesysteem dat 99,9% van de bacteriën en virussen wegfiltert, en over een afzuiginstallatie van afvallucht en een toevoer van verse lucht om de kwaliteit van de binnenlucht te garanderen.

Maken jullie schoon tussen elke klant?

Ja, we maken het hele centrum een uur lang schoon tussen twee klanten.

Ververst u het water in de jacuzzi tussen elke klant?

Nee, dat is onmogelijk. Maar de jacuzzi beschikt wel over een filter met een ozonator die bacteriën doodt en we voegen regelmatig verschillende chemicaliën toe zodat het water altijd schoon en proper blijft. Het is vergelijkbaar met een zwembad, behalve dat we geen chloor gebruiken (dat prikt in de ogen) maar broom.

Hoe heet is de hammam?

De hammam heeft een maximumtemperatuur van 45 graden, met een vochtigheidsgraad van 100%.

Is er aromatherapie in het stoombad?

Ja, samen met de stoom worden ook essentiële oliën van eucalyptus radiata afgegeven, die uw luchtwegen openen en u een gevoel van frisheid geven.

Is er zeep aanwezig in het wellness centrum?

Ja, een milde natuurlijke kokoszeep wordt ter beschikking gesteld van onze klanten. Je vindt deze in de doucheruimte. Het is geschikt voor zowel lichaam als haar.

Hoe werkt de zwarte zeep juist?

Wanneer je uit de hammam komt, neem je wat zwarte zeep in de palm van je hand en zeep je je lichaam in (zonder water, gebruik het vocht op je lichaam). Spoel jezelf daarna goed af met water.

Kunnen we langer blijven dan oorspronkelijk voorzien ?

In het algemeen is het voor ons onmogelijk om u langer te laten blijven, sorry, want we hebben meestal een reservering vlak na u of sluiten de spa na uw reservering. U kunt de volgende keer een langer verblijf boeken 🙂

Zijn er beperkingen met betrekking tot de fish pedicure?

Als u open wonden aan uw voeten of onderbenen heeft, mag u de vispedicure niet gebruiken. Het is belangrijk dat u zich altijd goed afspoelt onder de douche voordat u de pedicure voor vissen doet, vooral na gebruik van de jacuzzi (om te voorkomen dat de chemicaliën in het aquarium terechtkomen, aangezien onze visjes kwetsbaar zijn).

Hoe werkt de fish therapy ?

De visjes zuigen de dode huidcellen op (ze hebben geen tanden) en geven je daarom een natuurlijke pedicure. In het begin kriebelt het een beetje, maar zodra je eraan gewend bent geraakt, merk je dat het een zeer aangename, zelfs therapeutische ervaring is.

Krijgen de vissen ook iets anders te eten dan voeten?

Ja, we geven ze ook een speciaal nutriëntenrijk dieet om een evenwichtige voeding te verzekeren.

Is er een filtratiesysteem in het aquarium?

Ja, het aquarium voor pedicurevissen is uitgerust met een klassiek drietrapsfiltersysteem en een UV-filter dat bacteriën doodt.

Bieden jullie ook massages aan?

Ja, u kunt ook een massage pakket boeken. In dit geval komt een professionele massagetherapeut voor de gekozen duur ter plaatse en masseert u. Houdt u er rekening mee dat er maar één massagetafel is, dus er kan slechts één persoon tegelijk gemasseerd worden.