Spa & Lounge 383 op de sociale media

Omdat een beeld (of een video) vaak veel meer zegt dans een lange speech, zijn we ook actief op de sociale media. Op onze Facebook, Instagram en TikTok accounts vindt u toffe foto’s, nieuwtjes, promoties, wedstrijden en nog veel meer. Indien u ons ook graag wil volgen op de sociale media vindt u hieronder de naam van onze verschillende accounts:

  • Instagram: @spalounge384
  • Facebook: @spa383
  • TikTok: @spalounge383

Hebt u onze foto’s en video’s op de sociale media al gezien en wil u graag uw wellness moment boeken in onze privé-spa met hammam, jacuzzi en fish therapy in Ukkel (Brussel), dan kan dit op onze website www.spa383.be. U kan in real time de beschikbaarheden zien en onmiddellijk boeken door een voorschot of de totaliteit van het bedrag van uw boeking te betalen (via Bancontact of kredietkaart). We kijken ernaar uit om u ter plaatse te verwelkomen.

Spa & Lounge 383 is een luxe privé-spa of privé wellness centrum, gelegen in Ukkel (Brussel), voor 1 tot en met 4 personen, met een hammam of stoombad, een grote luxe jacuzzi voor 4 personen, een aquarium voor fish therapy waar je je voeten kan laten verwennen door onze speciaal geïmporteerde visjes uit Azië, een lounge met romantic wall of fame, een Japans toilet een een luxe marmeren douche. Onze privé-spa bevindt zich in de directe nabijheid van Hoogte Honderd, de Vanderkinderestraat en de Molièrelaan. Tot binnenkort !