SPA & LOUNGE 383

Luxe privé-spa in Ukkel voor 1 à 4 personen. 100% privaat wellness center met hammam, groot bubbelbad, fish therapy aquarium, lounge met romantic wall of fame en infrarood lamp, Japans toilet en luxedouche dichtbij Hoogte Honderd in Brussel. Uw intieme wellness bubbel met massages, bio scrub, romantic packs, birthday pack en nog veel meer.

Hammam

Hammam

De hammam, of Turks bad of stoombad, staat bekend om zijn heilzame effecten op de gezondheid. Geef je immuniteit een boost in ons professionele stoombad voor maximaal 4 personen met ontspannende LED-verlichting en automatische aromapomp. Een perfect fysieke en emotionele detox weg van het drukke stadsleven. Verlaag je stressniveau, geniet van een gevoel van diepe relaxatie, voed je huid en verlicht je spierpijn. En na je hammam sessie kan je kiezen voor een peeling met onze bio zwarte zeep en / of ons scrubzout.

Bubbelbad

Hammam

Geniet van onze luxe bubbelbad voor 4 personen en laat de 52 water- en luchtjets je hele lichaam onder handen nemen voor een natuurlijke massage. Het algemene gevoel van warmte zorgt ervoor dat je bloedvaten zich uitzetten en het bloed beter door je lichaam stroomt. Dankzij het warme water (37 °C) ontspant elke spier in je lichaam zich volledig, terwijl de ozon filter en professionele producten zorgen voor een perfecte hygiëne. Kies voor de ‘romantic package’ en geniet van romantische kaarsjes rond het bubbelbad de ‘birthday package’ voor coole badeendjes.

Fish Therapy

Hammam

Dompel je voeten en onderbenen onder in ons professionele fish therapy– of fish pedicure-aquarium en laat de dokter- of knabbelvisjes – een speciaal door ons geïmporteerde Aziatische vissoort met de wetenschappelijke naam Garra rufa – zorgen voor je voeten. Geen paniek: de vissen hebben geen tanden, maar zuigen de dode huidcellen op zodat je voeten er weer perfect uitzien. En terwijl de vissen al het werk doen, geniet jij van het ontspannende geluid van spattend water. Heerlijk relaxerend. En uiteraard zorgen onze driestaps filtratie en Uv-filter voor een perfecte hygiëne.

Loungeruimte

Hammam

Tussen twee sessies door, kan je lekker chillen in onze loungeruimte. Ga even liggen of zitten in onze lounge, in een relaxte sfeer met gedimde lichten, kussens en een grote spiegel. Geniet van de zon die schijnt door onze gekleurde venstertjes en nip van een glas bio-fruitsap, cava of champagne terwijl je je langzaamaan weer oplaadt voor een volgende sessie in het bubbelbad of de stoomcabine. Of laat een persoonlijk berichtje achter op onze houten ‘romantic wall of fame’. En als u even wilt afkoelen na een sessie in het stoombad of de jacuzzi, kan u met één druk op de knop frisse buitenlicht laten binnenkomen in de privé-spa.

Japans Toilet

Hammam

In onze privé-spa beleef je zelfs op het toilet een onvergetelijke ervaring. Dankzij ons state-of-the-art Japans toilet kan je kiezen voor een verwarmd zitje, genieten van een reiniging of massage van je intieme zone met (warm of koud) water of de automatische droogfunctie. En er zijn nog andere grappige snufjes die je ervaring nog memorabeler maken. Hygiëne op z’n Japans dus. Probeer zeker ons Japans toilet, je leeft maar één keer.

Douche En Kleedruimte

Hammam

Er is uiteraard ook een douche- en kleedruimte vooraan in de spa. Geniet van de grote Italiaanse marmeren douche waar makkelijk twee personen in kunnen en van de moderne PowderRain-functie (zeker proberen, zo’n zacht water heb je nog nooit gevoeld). Je vindt er ook een bank om even te ontspannen en je om te kleden, een grote spiegel en een haardroger. Het is ook hier dat je je badslippers en handdoeken zal vinden. Indien je hebt gekozen voor de badjas upgrade vind je deze ook hier terug.

Gezondheid En Hygiëne

Hammam

Eco badslippers met antislipzolen

De hele spa wordt uiteraard grondig schoongemaakt en ontsmet tussen twee bezoeken door. Daarnaast gebruiken we een state-of-the-art ventilatiesysteem waardoor de vochtige en vervuilde lucht voortdurend wordt afgezogen en er nieuwe, propere lucht van buitenaf wordt binnengezogen. De jacuzzi beschikt over een circulatiesysteem met uv-filter waardoor de volledige inhoud van het bad om het uur volledig wordt gefilterd en schoongemaakt. Het fish therapy-aquarium beschikt ook over een uv-filter dat alle bacteriën doodt. Dit boven op het klassieke driestappen-filtratieproces dat je ook terugvindt in een klassiek aquarium. En voor je auditieve hygiëne voorzien we ook een Bluetooth speaker zodat je tijdens je boeking steeds je favoriete muziek kan beluisteren.

OVER ONS

De privé-spa Spa & Lounge 383 is geboren uit  de passie en de toewijding aan wellness en ontspanning, en wordt beheerd door het Belgisch bedrijf Eunoia Consult. De naam Spa & Lounge 383 komt enerzijds van de nummer van het gebouw waar de spa zich bevindt, en anderzijds is dit cijfer een referentie aan de beschermengel die ervoor zorgt dat je in je eigen gelooft, iets waar wij uiteraard 100 % achter staan. 🙂 Tijd om te genieten in onze privaat wellness center dus !

wellness, carafe, purple

Contact

U kan met ons contact opnemen per telefoon, per e-mail of via onderstaand contactformulier.